Lær systemets betjeningsknapper at kende

Du kan betjene din SoundLink®-højttaler ved hjælp af betjeningsknapperne oven på højttaleren. Følgende er en beskrivelse af knapperne.

POWER: Tryk for at tænde eller slukke højttaleren. Tryk og hold knappen nede for at se batteriets status.

AUX: Tryk for at vælge den eksterne lydenhed, der er tilsluttet til AUX-indgangen.

Bluetooth®: Tryk for at vælge Bluetooth®-kilden. Højttaleren forsøger at oprette forbindelse til den senest parrede enhed.

Hvis du vil bruge en anden enhed, skal du trykke og holde knappen nede i 3 sekunder for at indstille højttaleren til synlig tilstand. Det muliggør parring med en anden Bluetooth®-enhed.

Når en enhed er tilsluttet (parret), skal du trykke for at afbryde den parrede enhed. SoundLink® højttaleren venter derefter på, at en anden parret enhed tilsluttes. Hvis der ikke tilsluttes nogen enhed inden for 30 minutter, slukker højttaleren af sig selv.

LYDLØS: Slår højttalerens lyd fra.

LYDSTYRKE OP: Tryk på plus-knappen for at øge lydstyrken i højttaleren.

LYDSTYRKE NED: Tryk på minus-tasten for at reducere lydstyrken i højttaleren.

Bemærk: Kildeindikatoren på frontpanelet blinker én gang, hver gang der trykkes på plus- eller minus-knappen. Indikatoren blinker to gange, når den maksimale eller minimale lydstyrke er nået.