Forstå status for strømindikatoren

nye alkaliske aa-batterier leverer generelt mindst 45 timers strøm til headsettet. batteriets levetid afhænger af det omgivende støjniveau på flyet, temperaturen, ørepudernes stand, brug af bluetooth®-funktionen (ekstraudstyr) og batteriernes alder. strømindikatoren skifter farve for at angive status for strøm, som følger:

Strømindikator

Status for strømindikator

blinker langsomt grønt (et blink hvert andet sekund):
tændt og bruger flyets strømpanel

blinker grønt (et blink pr. sekund):
tændt og bruger batteristrøm. batteriniveau godt

blinker hurtigt gult (to blink pr. sekund):
tændt og bruger batterier med lavt batteriniveau. otte timer eller derunder tilbage

blinker hurtigt rødt (fire blink pr. sekund):
tændt og bruger batterier med meget lavt batteriniveau. to timer eller derunder tilbage

intet lys:
slukket eller batterier er løbet tør for strøm