Forstå status for strømindikatoren

Nye alkaliske AA-batterier leverer generelt mindst 45 timers strøm til headsettet. Batteriets levetid afhænger af det omgivende støjniveau på flyet, temperaturen, ørepudernes stand, brug af Bluetooth®-funktionen (ekstraudstyr) og batteriernes alder. STRØMINDIKATOREN skifter farve for at angive status for strøm, som følger:

Status for strømindikator

Blinker langsomt grønt (et blink hvert andet sekund):
Tændt og bruger flyets strømpanel

Blinker grønt (et blink pr. sekund):
Tændt og bruger batteristrøm. Batteriniveau godt

Blinker hurtigt gult (to blink pr. sekund):
Tændt og bruger batterier med lavt batteriniveau. Otte timer eller derunder tilbage

Blinker hurtigt rødt (fire blink pr. sekund):
Tændt og bruger batterier med meget lavt batteriniveau. To timer eller derunder tilbage

På dette batteriniveau er Bluetooth deaktiveret for at spare på den strøm, der tilbage. En tone angiver, at din Bluetooth-enhed er frakoblet, og Bluetooth-funktionen slukker.

Intet lys:
Slukket, eller batterier er løbet tør for strøm