Forstå LED-statusindikatoren

Gælder for:

• Bluetooth®-lydadapter

Det følgende diagram forklarer systemets status, som det fremgår af adapterens LED-indikator:

System-LED-statusindikatorer

blinker blåt:
synlig og klar til at blive parret eller oprette forbindelsen til en enhed igen

blinker hvidt:
forsøger at oprette forbindelse til en parret enhed

lyser hvidt:
forbundet til en parret enhed

blinker langsomt hvidt:
udfører systemopdateringer

lyser konstant blåt:
netværks-standby (synlig og klar til at blive parret eller oprette forbindelsen til en enhed igen)

to hvide blink:
liste over parrede enheder fjernet

Bemærkninger:

• Når der tilsluttes strøm for første gang, eller hvis listen med adapterens parrede enheder er blevet ryddet, vil LED blinke blåt, når strømmen er tilsluttet
  • Når der er strøm, og listen over parrede enheder ikke er tom, vil LED blinke hvidt i op til 1 minut, mens du forsøger at oprette forbindelse til kendte enheder. Derefter vil den blinke blåt i 3 minutter, inden den går i standby