Forstå indikatorlamperne

Når indikatorlampen på højre ørekop lyser, betyder det, at strømmen er tændt. En blinkende indikatorlampe på tænd/sluk-knappen fortæller dig, at batteriet er i en lav opladningstilstand og snart skal oplades (batteriet har mindre end fem timers strøm tilbage, når den starter med at blinke).

Bemærk: Ved udskiftning af batteriet med et helt nyt skal man sørge for, at det nye batteri oplades i mindst to timer. For at forlænge batteriets levetid, skal du sørge for at oplade batteriet, før det opbevares i en længere periode.