Forstå betjeningsknapperne

Betjeningsknapperne er placeret øverst på højttaleren. Følgende beskriver de enkelte knapper og deres funktionalitet.

Tænd/sluk: Tryk for at tænde eller slukke højttaleren. Tryk og hold inde for at kontrollere batteriets opladningstilstand

Lydløs: Tryk for at slå lyden fra højttaleren fra/til

Minus (-): Reducerer højttalerlydstyrken. Tryk på knappen, og hold den nede for at reducere lydstyrken uafbrudt

Plus (+): Øger højttalerlydstyrken. Tryk på knappen, og hold den nede for at øge lydstyrken uafbrudt. Kildeindikatoren blinker, mens lydstyrken øges eller reduceres. Når kildeindikatoren blinker to gange, er den maksimale lydstyrke eller minimumslydstyrken nået

Bluetooth®: Tryk for at vælge Bluetooth-kilden. Højttaleren forsøger at oprette forbindelse til den senest parrede enhed. Eller, hvis der ikke er nogen parrede enheder, bliver højttaleren synlig. Når Bluetooth er valgt, skal du trykke igen for at gøre højttaleren synlig og tillade parring med en anden Bluetooth-enhed. Tryk igen for at vende tilbage til tilslutningstilstand. Mens Bluetooth-kilden er valgt, og ingen enheder opretter forbindelse inden for fem minutter, slukkes højttaleren automatisk

AUX: Tryk for at vælge den kilde, der er tilsluttet AUX-indgangen