Forstå betjeningsknapperne

Knapfeltet betjener højttalerens funktioner for afspilning, lydstyrke og højttalertelefon. Forbind din mobilenhed til højttaleren for at bruge knapfeltet.

Bemærk: Visse mobilenheder understøtter muligvis ikke disse funktioner.

Tænd/sluk: Tryk for at tænde eller slukke højttaleren Tryk og hold inde for at kontrollere batteriets opladningstilstand

Minus (-): Reducerer højttalerlydstyrken. Tryk på knappen, og hold den nede for at reducere lydstyrken uafbrudt

Multifunktion: Betjener musikkilder og højttalertelefonopkald på din mobilenhed

Plus (+): Øger højttalerlydstyrken. Tryk på knappen, og hold den nede for at øge lydstyrken uafbrudt

Bluetooth®: Tryk for at vælge Bluetooth-kilden. Højttaleren forsøger at oprette forbindelse til den senest parrede enhed. Eller, hvis der ikke er nogen parrede enheder, bliver højttaleren synlig. Når Bluetooth er valgt, skal du trykke og holde nede for at gøre højttaleren synlig og tillade parring med en anden Bluetooth-enhed