Sådan tolkes batteriets statuslampe

Sådan kontrollerer du batteriets opladningsniveau

Du kan kontrollere det resterende opladningsniveau ved at trykke på tænd/sluk-knappen og holde den nede, mens du holder øje med statusindikatoren på forsiden af højttaleren.

grøn: 70 % af fuld opladning eller mere

gul: 20 % til 70 % af fuld opladning

rød: 20 % eller mindre (der er behov for opladning)

Batteristatusindikator under opladning

Under opladning af dit batteri vil batteristatusindikatoren være gul. Når opladningsniveauet når 100 %, slukker batteristatusindikatoren.

Opladningsstatus:

gul: batteriet oplades

slukket: opladning udført

Vigtige bemærkninger:

• Batteristatusindikatorens farve ændres ikke fra gul til grøn i løbet af opladningscyklussen. Du vil kun se den grønne batteristatusindikator, når du trykker på tænd/sluk-knappen og holder den nede for at bekræfte opladningsniveauet
  • Billedet af batteriet ændres ikke, efterhånden som batteriet oplades. Det vil altid vise det, der ligner et delvist opladet batteri