Forstå lysbjælkens statusoplysninger

En LED-lysbjælke er placeret på forsiden af soundbaren. Lysbjælkens aktivitet giver dig oplysninger om soundbarens status i forhold til den valgte kilde.

Lysbjælkens placering på soundbaren
Light bar pulses white

Blinkende hvidt lys angiver, at soundbaren opretter forbindelse til et Wi-Fi®-netværk. Når Bluetooth®-tilstand er valgt, vil aktiviteten angive, at soundbaren opretter forbindelse til en Bluetooth-enhed.

Et hvidt lysglimt angiver, at soundbaren har modtaget et signal fra fjernbetjeningen.

Light bar glows solid white then fades to black

Konstant hvidt lys, der fader ud til sort, angiver, at soundbaren har forbindelse til et Wi-Fi-netværk. Når Bluetooth-tilstand er valgt, angiver denne aktivitet, at soundbaren er tilsluttet en Bluetooth-enhed.

Light bar pulses blue

Blinkende blåt lys angiver, at soundbaren er i Bluetooth-tilstand og klar til at oprette forbindelse til en ny Bluetooth-enhed.

Når lysbjælken blinker to gange, angiver aktiviteten, at listen over enheder, der er blevet parret med soundbaren, er slettet.

Two white lights glow

Nå to lys lyser konstant hvidt, angiver det, at soundbaren er slået fra.

White light glows on the right of the light bar

Hvidt lys, der vises til højre, angiver, at soundbaren har modtaget en kommando om at skrue op for lyden.

White light glows on the left of the light bar

Hvidt lys til venstre angiver, at soundbaren har modtaget en kommando om at skrue ned for lyden.

White light on light bar slides to center then glows solid

Hvidt lys, der glider ind mod midten og lyser konstant, angiver, at Alexa lytter efter.

Bemærk: Amazon Alexa er ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande.

White light on light bar slides to sides

Hvidt lys, der glider ud til siderne, angiver, at Alexa tænker.

Light bar pulses white

Blinkende hvidt lys på tværs af hele lysbjælken indikerer, at Alexa taler.

Light bar pulses yellow

Blinkende gult lys angiver, at der er en meddelelse fra Alexa.

Light bar glows solid amber

Konstant gult lys angiver, at Wi-Fi-opsætningen er i gang.

White light on light bar slides right to left

Hvidt lys, der glider fra højre til venstre, angiver, at soundbaren downloader en softwareopdatering.

White light on light bar slides left to right

Hvidt lys, der glider fra venstre mod højre, angiver, at soundbaren installerer en softwareopdatering.

Gult lys, der blinker fire gange, angiver, at der er opstået en afspilningsfejl. Se Bose Music-appen for at få flere oplysninger.

Light bar pulses red

Rødt lys, der blinker fire gange, angiver, at din anmodning ikke kunne fuldføres, fordi tjenesten er midlertidigt utilgængelig. Prøv igen senere.

Light bar glows solid red

Konstant rødt lys angiver, at der er opstået en fejl med soundbaren, som den ikke selv kan løse. Hvis dette forekommer på lysbjælken, skal du kontakte Boses kundeservice.