Forstå indikatorlampernes adfærd

Indikatorlampen på forsiden af SoundDock Portable-systemet giver oplysninger om dit systems tilstand. Lampen er:

• Slukket: Når batteriet er ladet op, og systemet er tændt, slukket, inaktivt eller når det afspiller
  • Grøn: Når du trykker på en af knapperne på fjernbetjeningen eller på SoundDock Portable-systemet. Lampen lyser flere gange, når lydstyrken når maksimums- eller minimumsniveau
  • Gul: Når systemets batteri oplades. Er den gule lampe stadig tændt efter 10 timer, er det på tide at udskifte batteriet
  • Rød (blinker): Når det er på tide at oplade systemets batteri. Dette forudsætter, at systemet tilsluttes strømmen

lampen angiver også batteriniveauet, når du trykker på off på fjernbetjeningen og holder den nede:

Off

• Rød: 20 % eller mindre af fuld opladet
  • Gul: Fra 20 % til 70 % af fuldt opladet
  • Grøn: Over 70 % af fuldt opladet