Forstå Bluetooth® LED-statusindikator

bluetooth®-aktiverede modeller er bluetooth® led en blå statusindikator på betjeningsmodulet, der angiver status for den trådløse bluetooth®-teknologi. kombinationen af bluetooth®-led og strømindikator er forklaret i den følgende tabel:

LED-statusindikatorer

bluetooth® led: blinker langsomt
angiver: synlig/parringstilstand
strømindikator: grøn eller orange

bluetooth® led: blinker dobbelt, når strømindikatoren blinker
angiver: bluetooth® teknologi er tændt og ikke er tilsluttet en telefon
strømindikator: grøn eller orange

bluetooth® led: enkelt blink med samme hastighed som strømindikatoren
angiver: bluetooth®-teknologi er tændt og er tilsluttet en telefon
strømindikator: grøn eller orange

bluetooth® led: ingen led
angiver: bluetooth®-teknologien er slukket
strømindikator: grøn eller orange

bluetooth® led: ingen led
angiver: bluetooth®-teknologien er deaktiveret for at spare på batteriet
strømindikator: rød

Bluetooth® LED

Lysdiode til strøm