Gratis fragt for ordrer på 345 DKK eller mere samt gratis returfragt.

Aktivering og deaktivering af Auto-off-funktionen

hvis der ikke er en bluetooth-enhed aktivt tilsluttet, vil højttaleren automatisk slukke efter 30 minutters inaktivitet. følg disse trin for at slukke for den funktion:

tryk på og hold aux og volume + nede samtidig. du vil høre en stemmekommando/tone bekræfte, at auto-off-funktionen er slukket

AUX

Volume +

Gentag for at slå Auto-off-funktionen til igen

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback