90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Aktivering og deaktivering af Auto-off-funktionen

hvis der ikke er en bluetooth-enhed aktivt tilsluttet, vil højttaleren automatisk slukke efter 30 minutters inaktivitet. følg disse trin for at slukke for den funktion:

tryk på og hold aux og volume + nede samtidig. du vil høre en stemmekommando/tone bekræfte, at auto-off-funktionen er slukket

AUX

Volume +

Gentag for at slå Auto-off-funktionen til igen