Aktivering og deaktivering af Auto-off- funktionen

Timeren til automatisk slukning sparer på strømmen, når højttaleren forsynes af batteristrøm. Højttaleren slukkes, når lyden er stoppet, og der ikke er trykket på knapper i 20 minutter.
Bemærk: Brug Bose® Connect-appen til at justere den periode, der skal gå, før din højttaler slukkes automatisk.

Sådan slår du denne funktion til eller fra:

Tryk på Lydstyrke + og multifunktionsknappen , og hold dem nede samtidig. Du hører "Automatisk slukning deaktiveret"

Gentag for at aktivere automatisk slukning igen

Du kan også deaktivere timeren til automatisk slukning ved hjælp af Bose Connect-appen.