KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

Sådan bruges dialogtilstand

Gælder for:

Dialogtilstand er tilgængelig på din højttaler for at gøre stemmer mere tydelige og forståelige.

På fjernbetjeningen skal du trykke på knappen Dialogtilstand for at aktivere eller deaktivere dialogtilstand for den aktuelle kilde. Når den er aktiveret, lyser kildelampen på højttaleren grønt.

Fjernbetjening til Bose TV Speaker

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback