90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Sådan bruges dialogtilstand

Gælder for:

Dialogtilstand er tilgængelig på din højttaler for at gøre stemmer mere tydelige og forståelige.

På fjernbetjeningen skal du trykke på knappen Dialogtilstand for at aktivere eller deaktivere dialogtilstand for den aktuelle kilde. Når den er aktiveret, lyser kildelampen på højttaleren grønt.

Fjernbetjening til Bose TV Speaker