Tænding og slukning af lydkomprimering

Lydkomprimering hjælper med at forbedre talen på et lydspor. Denne funktion er kun tilgængelig til videokilder.

Følg disse trin for at ændre indstillinger til lydkomprimering:

Tænd for tv'et, og vælg den tv-videoindgang, der sluttes til Lifestyle®-systemet

på fjernbetjeningen skal du trykke på source, og brug derefter pil op eller pil ned for at vælge den kilde, du vil justere. tryk på ok for at bekræfte

tryk på højre pil for at markere ikonet "options", og tryk på ok for at bekræfte

tryk på pil op eller pil ned for at fremhæve "audio compression"

tryk på venstre pil eller højre pil for at justere indstillingen. vælg "enhance dialog", "smart volume" eller "off"

tryk på exit for at forlade menuen