Der er alt for meget bas i mine hovedtelefoner

Mange bærbare lydenheder har en boost-funktion til bassen til elektronisk ændring af lydsignaler til hovedtelefonstikket. Hovedtelefonerne har en patenteret teknologi, der gengiver et fuldt spektrum af lyd, så der er ingen grund til at bruge en boost-funktion til bassen eller andre tonekontroller. Du opnår den bedste lydkvalitet ved at deaktivere denne funktion på din bærbare lydenhed. At lade boost-funktionen til bassen være slået til kan medføre overdreven bas og potentiel forvrængning.