Taleradiotilstand

Gælder for:

Taleradioudsendelser påvirkes i høj grad af valg af mikrofon eller ved at nogle radiostationer forøger de lave frekvenser – alt sammen for at forbedre den måde, talen lyder på, når den kommer ud gennem en almindelig radio. Når du bruger lydprodukter af høj kvalitet, kan det resultere i lyd, der er unaturlig eller tung. Systemet er udstyret med taleradiotilstand, som automatisk justeres for at kompensere for kunstigt forstærkede lave frekvenser. Så det, du hører, lyder mere naturligt.

Tryk to gange på Play Mode på fjernbetjeningen, mens radioen spiller, for at slå taleradiotilstand til eller fra. Når den er tændt, vises "talk radio- on", og når den er slukket, vises "talk radio– off".

Afspilningstilstand

Bemærk: TALK RADIO-indstillingen annulleres automatisk, når du stiller ind på en anden station, skifter til en anden kilde eller slukker for systemet.