Systemstatuslamper

Gælder for:

• SoundLink® trådløst musiksystem

Statuslamperne på frontpanelet af dit SoundLink®-system angiver valg af kilde og batteristatus.

AUX-kilde

• Slukket: Der er ikke valgt en AUX-kilde
  • Lyser: Der er valgt en AUX-kilde

Trådløs kilde

• Slukket: Ingen trådløs forbindelse
  • Lyser: En trådløs kilde er tilsluttet
  • Blinker hurtigt: En trådløs kilde opretter forbindelse
  • Kort blink (hvert 3. sekund): Trådløs kilde er valgt, men afbrudt ved computeren

Bemærk: Den valgte kilde blinker, hver gang der trykkes på en knap på fjernbetjeningen.

Batteri: Batteriniveau under manuel kontrol

• Grøn: 70 % eller mere
  • Gul: 20 % til 70 %
  • Blinker rødt: 20 % eller mindre (der er behov for opladning)

Batteri: Mens batteriet oplades

• Gul: Batteriet oplades
  • Slukket: Opladningscyklussen er fuldført

SoundLink®-system - USB-nøgle

• Slukket: Der er ikke strøm på USB-nøglen
  • Blinker langsomt: Tændt og klar til at oprette forbindelse til SoundLink®-systemet
  • Blinker hurtigt: Opretter en forbindelse
  • Lyser: Forbundet til SoundLink®-systemet