Systemstatusindikatorer

Statusindikatorerne, der er placeret ved siden af betjeningsknapperne, lyser eller blinker for at angive højttalerens status.

Batteri-diode: Viser batteriets opladningsniveau. Hver gang du tænder din højttaler, viser batteriindikatoren batteriets opladningsniveau i to sekunder, og en talemeddelelse oplyser om batteriniveauet.

• Lyser grønt: Medium til fuld opladning
  • Blinker gult: Oplader
  • Lyser gult: Halvt opladet
  • Rød (blinker): Skal oplades

Bluetooth®-diode: Viser forbindelsesstatus for en mobilenhed.

• Slukket: Bluetooth-kilde ikke valgt
  • Blinker blåt: Klar til at parre
  • Blinker hvidt: Opretter forbindelse
  • Lyser hvidt: Tilsluttet

Input-diode: Viser forbindelsesstatus for en enhed, der er tilsluttet med et AUX- eller micro-B USB-kabel.

• Lyser hvidt: Højttaleren er klar til at afspille indhold fra en enhed