Systemstatusindikatorer

Statusindikatorerne placeret over betjeningsknapperne lyser eller blinker, når en kilde aktiveres. I det følgende beskrives adfærden for hver indikator.

STRØMINDIKATOR: Angiver batteriniveauet eller opladningstilstanden

LYDLØS-LED: Indikatoren blinker som en angivelse af, at lyden er slået fra

Bluetooth®-LED: angiver status for højttaler, hvis Bluetooth er valgt:

Blinker langsomt blåt – synlig og klar til at blive parret eller oprette forbindelsen til en enhed igen

Blinker hvidt – forsøger at oprette forbindelse til en parret enhed

Lyser konstant hvidt – forbundet med en parret enhed

AUX-LED: Højttaleren afspiller den kilde, der er tilsluttet AUX-indgangen