Systemstatusindikatorer

Bluetooth- og batteriindikatorerne findes på højttalerens yderste kant.

Bluetooth-indikator: Viser forbindelsesstatus for en mobilenhed.

Blinker blåt   Klar til tilslutning
Blinker hvidtTilslutter
Lyser hvidt Tilsluttet
Lyser blåtVælg sprog

Batteriindikatorer: Viser batteriets opladningsniveau.

•○○○○0 % - 20 %
••○○○20 % - 40 %
•••○○40 % - 60 %
••••○60 % - 80 %
•••••80 % - 100 %
  • Under opladning blinker den senest tændte batteriindikator hvidt. Alle batteriindikatorer lyser hvidt, når højttaleren er fuldt opladet.
  • Hvis du vil tjekke batteriniveauet visuelt, skal du trykke på tænd/sluk-knappen og holde den nede, mens du holder øje med batteriindikatorerne.
  • Hvis enheden er forbundet til en Apple-enhed, viser den højttalerens batteriopladningsniveau tæt på det øverste højre hjørne af skærmen og i meddelelsesområdet.