Systemstatusindikatorer

Statusindikatorerne, der er placeret over betjeningsknapperne, lyser eller blinker for at angive højttalerens status.

Strømindikator: Angiver batteriniveauet eller opladningstilstanden

• Grøn: Halv til fuld opladning eller, hvis den er tilsluttet, opladning færdig
  • Gul: Lav opladning
  • Gul (blinker): Batteriet oplades
  • Rød (blinker): Skal oplades eller, hvis den er tilsluttet, batterifejl

Bluetooth®-LED: angiver status for højttaler, hvis Bluetooth er valgt:

• Slukket: Bluetooth-kilde ikke valgt
  • Blå: Højttaler i sprogvalgstilstand
  • Blå (blinker): Højttaleren er synlig og klar til at blive parret med en enhed
  • Hvid: Bluetooth-enhed er tilsluttet
  • Hvid (blinker): Bluetooth-enhed tilslutter

AUX-LED: Angiver om en ekstra linjeindgangskilde er valgt

• Slukket: Ekstra linjeindgangskilde er ikke valgt
  • Lyser: Ekstra linjeindgangskilde er valgt