Systemstatusindikatorer

Statusindikatorerne placeret over betjeningsknapperne lyser eller blinker, når en kilde aktiveres. I det følgende beskrives adfærden for hver indikator.

strømindikator: angiver batteriniveauet eller opladningstilstanden

mute led: indikatoren blinker som en angivelse af, at lyden er slået fra

bluetooth® led: angiver højttalerens tilstand, når bluetooth er valgt:

blinker langsomt blåt – synlig og klar til at blive parret eller oprette forbindelsen til en enhed igen

blinker hvidt – forsøger at oprette forbindelse til en parret enhed

lyser konstant hvidt – forbundet med en parret enhed

aux led: højttaleren afspiller den kilde, der er tilsluttet aux-indgangen