Systemkonfiguration

Din højttaler leveres delvist opladet. Før du bruger din højttaler for første gang, skal du slutte den til en stikkontakt. Din højttaler behøver ikke en fuld opladning, men skal tilsluttes første gang for at kunne aktivere batteriet.

Sæt den lille ende af USB-kablet i micro-B USB-stikket i højttaleren

Sæt den anden ende i USB-strømforsyningen

Tilslut USB-strømforsyningen i en stikkontakt. Tilslut, hvis nødvendigt, en AC-adapter for dit område til stikkontakten. Batteriindikatoren blinker gult, og højttaleren udsender en tone. Når batteriet er fuldt opladet, lyser indikatoren grønt

Tip til placering af højttaleren

Hvis du bruger din højttaler inden døre, kan lydkvaliteten variere, alt efter højttalernes placering. Hvis du bruger din højttaler uden døre, ændrer lydkvaliteten sig, hvis du bevæger dig længere væk fra højttaleren. Brug følgende retningslinjer, når du placerer højttaleren:

• Højttalerens Bluetooth-rækkevidde er 9 m. Hvis du flytter enheden længere væk fra højttaleren, vil lydkvaliteten blive påvirket, og enheden kan miste forbindelsen til højttaleren
  • Hold andet trådløst udstyr mindst 1 m væk fra din højttaler
  • Placer højttaleren og enheden uden for og væk fra metalskabe, andre audio/video-komponenter og direkte varmekilder
  • Placer ikke højttaleren på våde eller snavsede underlag