Systemkonfiguration

Inden du bruger din Bose® SoundLink®-minihøjttaler første gang, skal du slutte den til en stikkontakt og oplade batteriet. Du kan tilslutte netledningen i laderen eller direkte i højttaleren. Mens batteriet oplades, kan du begynde at bruge højttaleren.

Konfiguration af opladningsholderen

Opladningsholderen udgør en hjemmebase for din Bose SoundLink®-minihøjttaler. Følg disse trin for at indstille opladningsholderen:

Stræk strømforsyningens stikben ud

På strømforsyningen skal du sætte jævnstrømsnetledningen i jævnstrømsstikket på opladningsholderen

Placer højttaleren på toppen af opladningsholderen, så stikbenene er placeret korrekt ud for hinanden. Tving ikke højttaleren ind i opladningsholderen

Sæt strømforsyningen til en tændt stikkontakt. Højttaleren udsender en tone, der bekræfter forbindelsen. Opladningen begynder. Dette er angivet ved et blinkende gult batteriikon. Når din Bose SoundLink®-minihøjttaler er tilsluttet strøm, er den klar til brug

Tip til placering af højttaleren

Når du bruger Bose SoundLink®-minihøjttaleren indendørs, kan lydkvaliteten variere afhængigt af, hvor højttaleren er placeret i et rum. Når du bruger din højttaler udendørs, skal du regne med, at lydkvaliteten ændres, efterhånden som du bevæger dig længere væk fra højttaleren. Brug følgende retningslinjer, når du placerer højttaleren:

• For at opnå en optimal lyd bør højttalerens forside vende mod brugeren
  • For at få den bedste bas skal højttalerens bagside være placeret i nærheden af en væg, men ikke lige op ad væggen. Bassen reduceres, når højttaleren flyttes væk fra væggen. Læg ikke højttaleren på dens bagside. Der kommer lyd både fra enhedens forside og bagside
  • Placer ikke højttaleren i små områder, der er omsluttet på alle sider med undtagelse af forsiden, da dette vil have en negativ indvirkning på lydkvaliteten
  • Placer ikke enheden på våde eller snavsede underlag