Systemkonfiguration

Inden du bruger din Bose® SoundLink® Color højttaler første gang, skal du tilslutte den til en stikkontakt og oplade batteriet.

Sæt netledningen i strømstikket POWER på højttalerens bagside

På strømforsyningen skal du sætte jævnstrømsnetledningen i jævnstrømsstikket på opladningsholderen

Sæt strømforsyningenskablets store ende i stikket på strømforsyningen

Stræk strømforsyningens stikben ud

Sæt strømforsyningen i en stikkontakt. Batteriindikatoren blinker gult, og højttaleren udsender en tone

Tip til placering af højttaleren

Når du bruger din højttaleren indendørs, kan lydkvaliteten variere afhængigt af, hvor højttaleren er placeret i et rum. Når du bruger din højttaler udendørs, skal du regne med, at lydkvaliteten ændres, efterhånden som du bevæger dig længere væk fra højttaleren. Brug følgende retningslinjer, når du placerer højttaleren:

• Højttalerens [i]Bluetooth[/ i]-rækkevidde er 10 m. Hvis du flytter enheden længere væk fra højttaleren, vil lydkvaliteten blive påvirket, og enheden kan miste forbindelsen til højttaleren

For at opnå en optimal lyd bør højttalerens forside vende mod brugeren
  • For at få den bedste bas skal højttalerens bagside være placeret i nærheden af en væg, men ikke lige op ad væggen. Bassen reduceres, når højttaleren flyttes væk fra væggen. Læg ikke højttaleren på dens bagside. Der kommer lyd både fra enhedens forside og bagside
  • Placer ikke højttaleren i små områder, der er omsluttet på alle sider med undtagelse af forsiden, da dette vil have en negativ indvirkning på lydkvaliteten
  • Placer ikke enheden på våde eller snavsede underlag
  • Placér kun højttaleren oprejst, stående på sine gummifødder