Systemet er gråtonet og kan ikke vælges i SoundTouch-appen

Hvis du ikke kan vælge dit SoundTouch-system, selv om det vises i SoundTouch-appen, kan du prøve følgende:

Luk SoundTouch-appen, og åbn den igen

På det system, der ikke kan vælges, skal du kontrollere, at det er tændt og sluttet til dit netværk:

• Ved trådløse forbindelser lyser systemets Wi-Fi-indikator konstant hvidt ved tilslutning
  • Ved kablede forbindelser skal du sørge for, at netværkskablet er korrekt tilsluttet i begge ender

Sørg for, at Bose-systemet og enheden, der kører SoundTouch-appen, er tilsluttet samme netværk. Hvis netværksnavnet, adgangskoden eller sikkerhedstypen er blevet ændret for nylig, skal netværksindstillingerne i SoundTouch-appen opdateres

Kontrollér, at Bose-systemet er inden for rækkevidde af et kraftigt Wi-Fi-signal. Hvis en netværksforlænger, repeater eller adgangspunkt er i brug, skal du frakoble forbindelsen for at fastslå, om de er relateret til problemet. Når de er frakoblet, skal du tilslutte Bose-systemet til netværket igen ved at flytte det inden for rækkevidde af den primære router, og kontrollere, om det har resulteret i en forbedring

Nulstil systemet ved at frakoble strømledningen i et minut (på SoundTouch Portable skal systemet nulstilles ved at holde AUX-knappen nede i ca. 15 sekunder, indtil displayet ikke viser noget)

Nulstil enheden, der kører SoundTouch-appen. Det kan typisk gøres ved at genstarte den eller tage batteriet og/eller netledningen ud i et minut

Genstart din router ved at frakoble netledningen i 30 sekunder

Find ud af, om der er mere end fire SoundTouch-systemer på det samme netværk. Normalt er Wi-Fi-hjemmenetværk i stand til at understøtte mindst fire trådløse SoundTouch-systemer. Men dette tal kan være lavere, afhængigt af netværkets funktioner

Internetaktiverede enheder på samme netværk – såsom et smart-TV, en bærbar computer, en spillekonsol, en Blu-ray-afspiller, en tablet eller en smartphone – optager muligvis for megen netværksbåndbredde. Hvis sådanne enheder overfører store mængder data (dvs. streamer video), kan det formindske båndbredden til andre tilsluttede enheder – f.eks. Bose-systemet.

Prøv at frakoble disse enheder, og kontrollér, om det har resulteret i en forbedring.

Gå ind i routerens indstillingsmenu og deaktiver midlertidigt routerens firewall for at afgøre, om den blokerer for SoundTouch-funktionaliteten