Skift mellem to tilsluttede enheder

Du kan have op til to enheder tilsluttet til dine hovedtelefoner på samme tid. Du kan dog kun afspille lyd fra én enhed ad gangen. Disse Bluetooth®-forbindelser betjenes med tænd/sluk-/Bluetooth-knappen. Stemmemeddelelser guider dig igennem kontrol af flere tilslutninger. Når der er tilsluttet to enheder:

Sæt lyd på pause på din første Bluetooth -enhed

Afspil lyd på din anden Bluetooth-enhed

Bemærk: Hovedtelefonerne modtager telefonopkald fra begge enheder, uanset hvilken enhed der afspiller lyd.

Du kan også nemt administrere flere tilsluttede enheder ved hjælp af Bose Connect-appen.