Lagring af forudindstillinger for radiostation

Gælder for:

du kan gemme op til seks fm- og seks am-radiostationer som hurtigvalg ved hjælp af presets-knapperne.

Følg disse trin for at gemme en forudindstilling:

brug seek/track-knapperne til at stille ind på den station, du vil gemme som en forudindstilling

Seek/Track

tryk og hold en af de seks presets nede, indtil du hører et dobbelt bip. forudindstillingsnummeret og stationsfrekvensen vises på displayet

Presets

hvis du vil bruge en forudindstilling, så tryk på presets for hurtigt at tune ind på en tidligere gemt fm- eller am-station.