Lagring af forudindstillinger til radiostationer

Gælder for:

For programmering af forudindstillede radiostationer skal du følge disse trin:

Brug fjernbetjeningen til at tænde for dit Wave®-musiksystem, tryk på On/Off eller FM/AM, og vælg fm eller am som kilde

FM/AM

Manuel indstilling af den ønskede radiostation ved hjælp af Seek/Track

Seek/Track

Brug Presets-knapperne, tryk på det ønskede forudindstillede nummer, og hold det nede i fem sekunder. Når det forudindstillede nummer vises i displayet på forsiden af systemet, skal du slippe knappen

Presets

Gentag denne procedure for at gemme op til seks AM-forudindstillinger og seks PM-forudindstillinger