Lagring af forudindstillinger for radiostation

Gælder for:

Følg disse trin for at programmere radioforudindstillinger:

ved hjælp af fjernbetjeningen kan du tænde dit wave-system ved at trykke på radio, og vælge fm eller am som kilde

Radio

stil manuelt ind på den ønskede radiostation ved hjælp af seek/track

Seek/Track

ved hjælp af presets-knapperne skal du trykke og holde nede på det ønskede forudindstillingsnummer i fem sekunder. når forudindstillingsnummeret vises på displayet foran på systemet, skal du slippe knappen

Presets

Gentag denne fremgangsmåde for at gemme op til seks AM-forudindstillinger og seks FM-forudindstillinger