Kan ikke opdatere produktsoftware med Bose Connect-appen

Prøv følgende:

• Kontroller, at batteriniveauet er over 20 %. Batteriniveauet skal være over 20 % for at installere en opdatering.
  • Hvis der er problemer med at opdatere produktets software via Bose Connect-appen, kan du prøve at opdatere produktet ved at tilslutte det til en computer med et USB-kabel.
  • Sørg for, at du har den nyeste version af Connect-appen.
  • Prøv at rydde listen over parrede enheder i Bose-højttaleren og den Bluetooth-aktiverede enhed.