Højttaleren bliver ikke tændt, når den kører på batteri

Prøv følgende for at løse problemet:

Hvis højttaleren ikke har været tilsluttet strøm og ikke er blevet brugt i 24 dage, går den i beskyttelsestilstand for at spare på batteriet. Slut højttaleren til strøm for at afslutte batteribeskyttelsestilstand. Nye produkter er ofte i denne tilstand, eftersom de typisk opbevares i en æske i mere end 24 dage

Installer alle tilgængelige produktopdateringer. Besøg btu.Bose.com, og følg instruktionerne for at sikre, at dit produkt har de nyeste funktioner og forbedringer

Batteriet er muligvis ikke tilstrækkeligt opladet. Batteriet skal være opladet i en vis grad for at kunne tænde for højttaleren. Brug en USB-opladningskilde, der kan levere 1,6 ampere, for at opnå det bedste resultat. USB-opladningskilden skal som minimum kunne levere 1 ampere