Gratis levering og gratis returnering
 

Højttaleren bliver ikke tændt, når den tilsluttes lysnettet

Prøv følgende for at løse problemet:

  • Sørg for, at systemet er tilsluttet en tændt stikkontakt
  • Sørg for at bruge den Bose-strømforsyning, som fulgte med din højttaler, eller en Bose-tilbehørsoplader
  • Hvis du bruger en transientbeskytter, så prøv at tilslutte den direkte til en tændt stikkontakt

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback