Højttaleren bliver ikke tændt, når den tilsluttes lysnettet

Prøv følgende for at løse problemet:

Sørg for, at din højttaler er tilsluttet en tændt stikkontakt

Sørg for at bruge den Bose-strømforsyning, som fulgte med din højttaler, eller en Bose-tilbehørsoplader

Hvis du bruger en transientbeskytter, så prøv at tilslutte den direkte til en tændt stikkontakt

Besøg http://btu.bose.com/ for at se, om dit produkt har den nyeste firmware

Hvis ovenstående trin ikke lykkes, kan du også prøve midlertidigt at sætte højttaleren i "Leveringstilstand", hvilket vil genstarte den interne processer. For at sætte højttaleren i leveringstilstand, skal du følge disse trin:

Slut højttaleren til strøm

Tryk på multifunktionsknappen, og hold den nede i 10 sekunder

Mens du fortsat holder multifunktionsknappen nede, skal du afbryde strømmen til højttaleren

Slip multifunktionsknappen

Produktet er nu i leveringstilstand. Alt er nu slået "fra", og der er igen strøm eller funktionalitet. For at deaktivere leveringstilstand for produktet og vække det, skal du bare tilslutte det til strøm. Vi anbefaler, at du lade det oplade i mindst 1 time.

Bemærk: Når du sætter systemet i leveringstilstand, genstarter processoren, men ingen indstillinger bliver slettet, som f.eks. sprogvalg eller parrede Bluetooth- enheder.