Højttaleren bliver ikke tændt, når den tilsluttes lysnettet

Prøv følgende for at løse problemet:

• Sørg for, at systemet er tilsluttet en tændt stikkontakt
  • Sørg for at bruge den Bose-strømforsyning, der fulgte med din højttaler. Højttaleren kan blive fysisk forbundet til andre USB-opladere, men Bose-strømforsyningen anbefales for bedste resultat
  • Hvis du bruger en transientbeskytter, så prøv at tilslutte den direkte til en tændt stikkontakt
  • Kontroller, at begge ender af strømforsyningens kabel er tilsluttet solidt