Højttaleren tænder ikke, når den kører på batteri

Slut højttaler og opladerkabel til en USB-oplader eller en aktiv USB-port på en computer. Du skal muligvis gøre dette af følgende grunde:

Batteriet er muligvis ikke tilstrækkeligt opladet. Batteriet skal være tilstrækkeligt opladet for at tænde højttaleren

Højttaleren har været frakoblet strømforsyningen og har ikke været brugt i 14 dage. Hvis dette sker, skifter den til batteribeskyttelsestilstand. Nye højttalere er typisk i denne tilstand, når de tages ud af emballagen

Højttaleren er frakoblet og har ikke været brugt i mere end 3 dage med en resterende opladning på under 10 %. Hvis dette sker, skifter den også til batteribeskyttelsestilstand

Se Højttaler kan ikke tændes, når den er tilsluttet en stikkontakt, hvis din højttaler stadig ikke tændes efter tilslutning til vekselstrøm