Højttaleren vil ikke tænde

Hvis din højttaler ikke tænder, kan du prøve følgende for at løse problemet:

• Sørg for, at din højttaler er tilsluttet en tændt stikkontakt. Prøv en anden stikkontakt for at være sikker
  • Hvis du bruger en transientbeskytter, så prøv at tilslutte den direkte til en tændt stikkontakt
  • Kontroller, at begge ender af netledningen er tilsluttet solidt
  • Tag netledningen ud og vent i 60 sekunder. Tilslut den igen, og prøv at tænde højttaleren igen

If you're still having an issue with your speaker, please Kontakt os.