Højttaleren angiver en forbindelse, men der afspilles ikke musik

Prøv følgende for at løse problemet:

• Sørg for, at enheden er tilsluttet højttaleren
  • Sørg for, at lydenhedens kontrolelementer for transport er sat til afspilning af lyd
  • Kontroller, at højttalerens lyd ikke er slået fra, og at der er skruet op for højttalerens lydstyrke
  • Kontroller, at Bluetooth®-enheden afspiller lyd, og at der er skruet op for lydstyrken
  • Sluk eller deaktiver Bluetooth på alle andre parrede enheder i nærheden (herunder Bose®-foretrukne enheder), og tilslut den enhed, som du vil lytte til
  • Sluk højttaleren, og tænd den derefter igen