Højttaleren opretter ikke forbindelse til den mobile enhed

Her er nogle forslag, hvis din højttaler ikke opretter forbindelse til din mobile enhed.

Sluk for Bluetooth på din enhed, og tænd det igen

Slet din højttaler fra enhedens Bluetooth-liste, og prøv at oprette forbindelse igen

Ryd højttalerens parringsliste ved at holde multifunktionsknappen nede i 10 sekunder og slette højttaleren fra enhedens Bluetooth-liste. Tilslut højttaleren til enheden igen

Nulstil højttaleren til fabriksindstillingerne ved at holde multifunktionsknappen og lydstyrke ned (-) nede samtidig i 10 sekunder. Bluetooth-indikatoren lyser blåt, og du hører en stemmemeddelelse, der beder dig om at vælge et sprog. Tilslut højttaleren til enheden igen

Prøv at oprette forbindelse til en anden enhed