Opdatering til SoundLink® trådløs mobilhøjttaler

Hvorfor skal du opdatere din højttaler?

Din SoundLink®-højttaler er designet til at fungere i mange år med et bredt udvalg af mobilenheder. Der kan ind imellem være behov for opdateringer for at sikre, at højttaleren er kompatibel med produkter, der er lanceret efter højttalerens fremstillingsdato.

Alle detaljer og instruktioner findes nedenfor. Yderligere oplysninger finder du i vores Ofte stillede spørgsmål

Minimumssystemkrav

Windows-brugere:

• 300 MHz-processor (1 GHz for Vista eller Windows 7) 32 eller 64 bit
  • 128 MB RAM (Windows XP); 512 MB (Vista Home Basic); 1 GB (andre Vista-udgaver og Windows 7 32 bit); 2 GB (Windows 7 64 bit)
  • Internetforbindelse
  • 30 MB ledig harddiskplads
  • USB 1.1-, 2.0- eller 3.0-port

Mac-brugere:

• OS v10.5 (Leopard), v10.6 (Snow Leopard) eller OS v10.7 (Lion)
  • Intel-baseret processor
  • 512 MB RAM (Leopard); 1 GB (Snow Leopard)
  • Internetforbindelse
  • 40 MB ledig harddiskplads
  • USB 1.1-, 2.0- eller 3.0-port

Forberedelse

Først skal du downloade opdateringsprogrammet til Bose Bluetooth-højttaleren til din computer.

For Windows-brugere:
Hvis du har flere brugerkonti på computeren, bliver du muligvis bedt om at indtaste administratoroplysninger for at køre programmet.

Når programmet er downloadet, vil det bede dig om at tilslutte din højttaler til din computer med et micro-USB-kabel.

Sørg for, at SoundLink®-højttaleren er tilsluttet ved hjælp af strømadapteren, før du kører opdateringsprogrammet.

Start af programmet

Windows:

I vinduet Filoverførsel skal du klikke på Kør eller Gem

Hvis du vælger Kør, skal du klikke dig gennem dialogboksene for at gennemføre opdateringen

Hvis du vælger Gem, skal du vælge en placering, hvor filen (Bose_BLUETOOTH_Speaker_Update.exe) skal gemmes. Start derefter programmet fra harddisken, og klik dig gennem dialogboksene for at gennemføre opdateringen.

Mac:

Vent, mens computeren henter filen. Den vises på skrivebordet som et harddiskikon

Der bør åbnes et vindue. Træk opdateringsfilen til skrivebordet som anført. (Hvis vinduet ikke åbnes, skal du dobbeltklikke på ikonet).

Start opdateringsprogrammet fra din computer, og klik dig gennem dialogboksene for at gennemføre opdateringen.

Ofte stillede spørgsmål

Kan dette gøres på en pc eller en Mac?

Ja. Computeren, som bruges til opdateringen, skal opfylde de minimumskrav til systemet, som findes på webstedet for download.

Vil denne opdatering på nogen måde påvirke min computer?

Mens programmet kører, opretter og bruger det midlertidige filer. Når programmet er afsluttet og lukket, vil det fjerne alle midlertidige arbejdsfiler og efterlade driveren og den downloadede programfil (kun Windows-maskiner). Programfilen kan slettes fra din computer efter opdateringen er færdig, men vi anbefaler at beholde driveren installeret på din computer for at gøre fremtidige opgraderinger nemmere.

Hvor lang tid tager opdateringen?

Opdateringen kan tage op til fem minutter at færdiggøre.