Bose® Solo 5 lydsystem til TV

VIGTIG MEDDELELSE til kunder, som har mere end ét Solo-system
Hvert Solo-system har sit eget unikke "fingeraftryk" til software, der skal være tilgængeligt under systemopdateringer. Ved opdatering af mere end ét system, må du ikke bruge softwaren fra et system til at opdatere et andet, da dette kan forårsage permanente skader. For at undgå dette, skal du sørge for at slette alle filer med endelsen *.bos på USB-drevet, før du opdaterer et ekstra system.

Hvorfor skal jeg opdatere mit Bose Solo 5 lydsystem til TV?

Dit Bose Solo 5 lydsystem til TV er designet til at fungere i mange år. Opdatering af systemet sikrer, at det fungerer optimalt.

Det har du brug for: En USB-nøgle med minimum 10 MB ledig plads.

Til dig, der før har foretaget en Bose-opdatering: Sørg for, at alle filer med filtypenavnet *.bos er fjernet fra flashdrevet, inden du starter processen.

Minimumssystemkrav

Windows-brugere:

• 300 MHz-processor (1 GHz for Vista eller Windows 7) 32 eller 64 bit
  • 128 MB RAM (Windows XP); 512 MB (Vista Home Basic); 1 GB (andre Vista-udgaver og Windows 7 32 bit); 2 GB (Windows 7 64 bit)
  • Internetforbindelse
  • 30 MB ledig harddiskplads
  • USB 1.1-, 2.0- eller 3.0-port

Mac-brugere:

• OS v10.5 (Leopard), v10.6 (Snow Leopard) eller OS v10.7 (Lion)
  • Intel-baseret processor
  • 512 MB RAM (Leopard); 1 GB (Snow Leopard)
  • Internetforbindelse
  • 40 MB ledig harddiskplads
  • USB 1.1-, 2.0- eller 3.0-port

Trin, der skal udføres:

Du skal bruge din computer til at downloade opdateringen.

For at kunne hente disse oplysninger skal du først slukke og frakoble dit Bose Solo 5 lydsystem til TV.

Tag dit USB-flashdrev og tilslut det til din computer. Fjern alle filer fra USB-drevet.

Start overførsel af softwareopdateringen

Windows-brugere:

I vinduet Filoverførsel skal du klikke på Kør eller Gem

Hvis du vælger Kør, skal du klikke dig gennem dialogboksene for at gennemføre opdateringen

Hvis du vælger Gem, skal du vælge en placering, hvor filen (Bose_Update_Application.exe) skal gemmes. Start derefter programmet fra harddisken, og klik dig gennem dialogboksene for at gennemføre opdateringen.

Mac-brugere:

Vent, mens computeren henter filen. Den vises på skrivebordet som et harddiskikon

Der bør åbnes et vindue. Træk opdateringsfilen til skrivebordet som anført. (Hvis vinduet ikke åbnes, skal du dobbeltklikke på ikonet).

Start systemopdateringsprogrammet fra din computer, og klik dig gennem dialogboksene for at gennemføre opdateringen.

Nu, hvor opdateringen er blevet gemt på USB-drevet, skal du fjerne USB-drevet fra computeren og vende tilbage til dit Bose Solo 5 lydsystem til TV for at foretage opdateringen.

Sæt USB-drevet i det stik, der er mærket "Service."

Tilslut dit Bose Solo 5 lydsystem til TV. Opdateringen starter automatisk, og lyset blinker kortvarigt gult med nogle sekunders mellemrum.

Det tager et par sekunder at gennemføre opdateringen. Lampen på Bose Solo 5 lydsystemet til TV fortsætter med at blinke. Når opdateringen er færdig, blinker lampen grønt.

Når lampen blinker grønt, skal du fjerne USB-drevet fra dit Bose Solo 5 lydsystem til TV. Systemet vender tilbage til dets normale funktion, så snart USB-drevet er fjernet, og systemet tændes.

Fejlfinding

Prøv følgende, før du starter opdateringsprogrammet igen:

Når du downloader opdateringen fra internettet:

• Kontrollér, at din internetforbindelse fungerer korrekt
  • Programmet skal kende nogle specifikke oplysninger om dit Bose Solo 5 lydsystem til TV. For at hente disse oplysninger skal du først indsætte den valgte USB-nøgle i stikket, der er mærket "Service", på bagsiden af systemet. Den grønne lampe bør nu skifte til gul og blinke i flere sekunder for derefter at slukkes. Når lampen slukker, skal du fjerne flashdrevet og oprette forbindelsen til computeren.
  • Vent, indtil computeren beder dig om at fjerne USB-nøglen.

Mens du opdaterer dit Bose Solo 5 lydsystem til TV:

• Sørg for, at dit system er tilsluttet en stikkontakt og er tændt, og at den grønne LED på systemet lyser konstant, inden du sætter USB-drevet i.
  • Hvis du ser en rød LED på Bose Solo 5 lydsystem til TV under opdateringen, skal du fjerne nøglen fra systemet, trække ledningen ud af stikket på væggen i et minut, og derefter sætte det i igen. Sørg for, at systemet er tændt (og viser en klar grøn LED), og indsæt nøglen igen.

Tip: Tilslut USB-drevet direkte til et ledigt USB-stik på computeren.
Tilslutning til en USB-hub kan gøre det vanskeligere for opdateringen for at finde USB-drevet.
Tilslutning direkte til et ledigt USB-stik på computeren gør det nemmere at finde drevet.

Menuen Hjælp
Menuen Hjælp er tilgængelig under hele opdateringsprocessen. I menuen Hjælp har du adgang til:

• Licensaftale: Læs licensaftalen
  • Systeminformation: Få vist oplysninger om den aktuelle version af softwaren til Bose Solo 5 lydsystem til TV samt systemoplysninger om computeren og operativsystemet.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Boses kundeservice.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor kan jeg få brug for at opdatere softwaren til mit Bose Solo 5 lydsystem til TV?

Opdatering af softwaren sikrer, at systemet fungerer optimalt.

Kan denne opdatering udføres både på pc'er og Mac'er?

Ja, med minimumskrav til operativsystemet: Pc'en skal køre Windows XP eller nyere. Mac'er skal køre OS 10 eller nyere.

Hvilken type flashdrev skal jeg bruge?

Du kan bruge næsten alle USB-nøgler med mindst 10 MB ledig plads. En USB-nøgle, der vises som enten en harddisk eller en "sammensat enhed", fungerer ikke. Nøglen skal være formateret til FAT eller FAT32.

Skal flashdrevet være tomt?

Det er ikke påkrævet, men anbefales. Hvis du tidligere har kørt en Bose-opdatering med dette flashdrev, skal du imidlertid sørge for, at alle filer med filtypenavnet *.bos er fjernet.

Hvor lang tid tager opdateringen?

Det bør kun tage nogle få minutter for din pc at downloade opdateringen fra Bose. Det tager kun et par sekunder at køre opdateringen på dit Bose Solo 5 lydsystem til TV.

Hvor er USB-forbindelsen placeret på mit Bose Solo 5 lydsystem til TV?

Den sidder på bagsiden af systemet og er mærket "Service".