90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Softwareopdatering installeres ikke

Gælder for:

mere...

Prøv følgende for at løse problemet: 

Afinstaller, og download og installer den nyeste version af appen fra www.Bose.com/soundtouch_app igen. På nogle enheder kan appen muligvis ikke installere opdateringen over den eksisterende version. Hvis dette sker, skal appen downloades igen og derefter installeres igen. Du skal logge på SoundTouch-kontoen, når du åbner den nye installation. Netværksrettigheder, musiktjenester og biblioteksindstillinger skal ikke konfigureres igen, da oplysningerne om disse konfigurationer bevares.

Under geninstallationen af appen skal du være opmærksom på pop op-meddelelser, der vises om SoundTouch-appen og SoundTouch-musikserveren. Det afhænger af den installerede firewall eller sikkerhedssoftware, om funktionen "Tillad altid" er tilgængelig. Sørg for at vælge denne indstilling, eller vælg funktionen, der tillader firewalladgang for enhver funktion, der nægter, indskrænker eller begrænser firewalladgang.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback