USB-drev ikke fundet af systemet

Hvis systemet ikke registrerer et tilsluttet USB-drev:

Fjern og isæt USB-nøglen igen. USB-nøglen er muligvis ikke sat korrekt i dens indgangsstik på betjeningskonsollen. Træk stikket ud, og sæt det solidt på plads igen

Prøv USB-porten bag på konsollen. Der er en anden USB-port på bagsiden af betjeningskonsollen

Prøv en anden USB-nøgle. USB-nøglen kan være beskadiget

Udfør en nulstilling af betjeningskonsollen:

sluk for konsolenheden, og tryk derefter på tænd/sluk-knappen, og hold den nede i fem sekunder

Når den røde LED slukker, så slip tænd/sluk -knappen, og test systemet igen