Opsætning af dit system (video medfølger)

SoundLink® Air-systemet kræver en forbindelse til dit Wi-Fi-netværk for at modtage AirPlay®-streamet lyd. Følgende trin guider dig gennem den foretrukne metode til opsætning af dit system. Du skal bruge din fjernbetjening og det medfølgende USB-kabel til denne opsætning. Følg disse trin for at konfigurere systemet:

Åbn en browser på din computer, og gå til www.Bose.com/wifisetup

For at gøre det nemmere for dig er URL'en skrevet på produktetiketten i bunden af systemet

Sørg for, at SoundLink® Air er tilsluttet strømmen, før du fortsætter

Følg onlineinstruktionerne for at downloade og køre Wi-Fi-installationsprogrammet

Bemærk: Når du har startet installationsprogrammet, vil du måske blive bedt om at installere en software-driver. Sørg for, at du gør det, før du slutter SoundLink® Air-systemet til din computer. Du må ikke koble strømmen fra SoundLink® Air-systemet, mens du downloader og kører Wi-Fi-installationsprogrammet.

Når følgende billede vises, skal du slutte systemet til din computer ved hjælp af det medfølgende USB-kabel

i. Indsæt det store stik på det medfølgende USB-kabel i en USB-port på din computer
ii. Indsæt den anden ende i stikket SETUP på SoundLink® Air-systemet

Bemærk: Stikket SETUP bruges kun til systemopsætningsfunktioner. Dette stik kan ikke bruges til at afspille lyd fra en enhed.

Indtast de nødvendige oplysninger i konfigurationsvinduet:

"Højttalernavn" – Dette felt viser systemnavnet "Bose SoundLink Air." Vi anbefaler, at du markerer "Højttalernavn" og ændrer det til noget, der er nemmere for dig at genkende, som f.eks. "SoundLink Air i stuen." Det er dette navn, der vil blive vist i listen over tilgængelige enheder på din AirPlay-kompatible enhed

"Vælg dit Wi-Fi-netværk" – Dette felt bør vise navnet på dit trådløse netværk. Hvis du har mere end ét, skal du klikke på den omvendte trekant og vælge det netværk, du ønsker, fra rullelisten. Hvis dit netværksnavn ikke vises i listen, eller det er skjult, skal du vælge "Andet" fra rullelisten og konfigurere dit netværk manuelt

"Indtast adgangskoden for dit netværk" – Hvis du bruger et sikkert netværk, skal du indtaste din adgangskode

Klik på "Opret forbindelse." Der vises en statusskærm, mens systemet arbejder på at oprette forbindelse. Dette kan tage op til tre minutter. Du kan annullere når som helst i løbet af processen. Hvis det ikke lykkes at oprette forbindelse, skal du kontrollere, at dit netværksnavn og din adgangskode er korrekte, og prøve igen

Vent på bekræftelsen af forbindelsen: Der vises en bekræftelsesmeddelelse på din computer, systemet udsender en tone, og Wi-Fi-indikatoren på frontpanelet skifter til at lyse blåt. Dit system er nu klart til at streame lyd fra en AirPlay-kompatibel enhed

Sådan flytter du systemet efter opsætning af Wi-Fi

Når du har udført den første opsætning, kan du flytte SoundLink® Air-systemet til en anden placering inden for dit Wi-Fi-netværks rækkevidde. Fjern strømledningen fra vekselstrømskilden, flyt systemet, og sæt stikket i igen. Wi-Fi-indikatoren vil begynde at blinke blåt, mens systemet automatisk arbejder på at oprette forbindelse til dit netværk igen. Når der er oprettet forbindelse, udsender systemet en tone, og Wi-Fi-indikatoren lyser blåt.

Bemærk: Hvis du ændrer noget på dit Wi-Fi-netværk eller flytter systemet til en placering, hvor det er inden for rækkevidde af et andet Wi-Fi-netværk, skal du køre installationsprogrammet igen. Når du flytter det tilbage inden for rækkevidde af dit oprindelige netværk, vil systemet automatisk oprette forbindelse, uden at du behøver at køre installationsprogrammet igen. Systemet husker de sidste fire Wi-Fi-netværk, der har været brugt.