Opsætning af systemet

Gælder for:

Følg disse trin for at konfigurere SoundDock 10-systemet:

Placér dit SoundDock 10 digitale musiksystem på et fladt, stabilt underlag

Indsæt vekselstrømledningen i indgangs-jackstikket på enhedens bagside

Sæt den anden ende af netledningen i en stikkontakt. Når du hører to korte toner fra SoundDock 10-systemet, er det klar til brug

Bemærk: SoundDock 10-systemets lydkvalitet vil variere afhængigt af dets placering. Hvis du for eksempel flytter systemet hen mod et hjørne, øges bassen, og hvis det flyttes væk fra hjørnet, reduceres bassen.

FORSIGTIG: Undgå at tildække produktets ventilationsåbninger. Åbningerne ved toppen giver ventilation til de indbyggede elektroniske kredsløb og må ikke blokeres.

Bemærk: Når du håndterer SoundDock 10-systemet, kan frontstrukturen, som indeholder iPod®/iPhone®-docken, føles løs. Dette er normalt. Denne del af systemet er bevidst designet til at forhindre, at højttalervibrationer påvirker din iPods/iPhones funktion.