Opsætning af systemet

Gælder for:

Tilslutning af soundbaren til dit TV

Bag på TV'et skal du finde HDMI eARC- eller HDMI ARC-stikket

Bemærk: Hvis dit TV ikke har et HDMI-stik med en eARC- eller ARC-mærkat, skal du bruge et optisk kabel til at slutte TV'et til soundbaren. En HDMI-indgang skal have ARC-funktionalitet (Audio Return Channel), så TV'et kan sende lyden til soundbaren.

Sæt den ene ende af HDMI-kablet i dit TV’s HDMI eARC- eller ARC-stik

Sæt den anden ende af kablet i HDMI (ARC)-stikket på soundbaren

Slut soundbaren til strøm

Slut netledningen til AC-strømadapteren

Slut AC-strømadapteren til strømstikket på bagsiden af soundbaren

Sæt den anden ende af netledningen i en stikkontakt. Hvis der er tændt for stikkontakten, tænder soundbaren automatisk

Strømtilslutning fra væg til soundbar

Download Bose Music-appen

På din mobilenhed skal du downloade Bose Music-appen via Google Play eller Apple App Store

Bose Music-appikonet vist på en mobil enhed

Bose Music-appen er kun tilgængelig for enheder, der som minimum kører på Android 5.1 eller iOS 10.3.3. Kindle-enheder understøttes ikke.

Log på appen med dine eksisterende Bose-kontolegitimationsoplysninger, eller følg vejledningen i appen for at oprette en Bose Music-konto

Når du har føjet din soundbar til din konto, kan du knytte musikstreamingtjenester til kontoen.

Føj soundbaren til din Bose Music-konto

I Bose Music-appen skal du trykke på hovedtelefon- og højttalerikonet i øverste venstre hjørne for at få adgang til Min Bose-skærmen

Hovedtelefon- og højttalerikon i Bose Music-appen

På Min Bose-skærmen skal du trykke på + for at føje et system til din konto

Følg vejledningen i appen for at tilslutte soundbaren og oprette dens Wi-Fi-netværksforbindelse

Bemærk: Hvis du ikke kan se produktet:

• Luk Bose Music-appen på alle enheder i nærheden
  • Slå Bluetooth til på enheden, som kører appen
  • Hold enheden, som kører appen, tæt på produktet
  • Fjern netledningen fra produktet i 30 sekunder

Start ADAPTiQ-lydkalibreringsprocedure

Det tager cirka ti minutter at fuldføre processen, når der er stille i rummet.

Tryk på billedet af soundbaren, der er vist i nederste højre hjørne af skærmbilledet

Vælg Indstillinger (Settings) > ADAPTiQ > Kør ADAPTiQ (Run ADAPTiQ)

Følg appens vejledning for at kalibrere soundbarens lyd, så den passer til lytteområdets akustik

Hvis du tilslutter et basmodul (tilbehør) eller surroundhøjttalere senere, skal du flytte soundbaren eller eventuelle møbler og køre ADAPTiQ-lydkalibreringen igen for at sikre optimal lydkvalitet.