Om din højttaler

Indhold

I pakken bør du modtage en Bose® SoundLink® Micro Bluetooth højttaler, USB-kabel, brugervejledning og et garantikort.

Connect-appen

Med den trådløse Bluetooth-teknologi kan du streame musik fra mobilenheder, f.eks. smartphones, tablets og bærbare computere. Inden du kan streame musik fra en mobilenhed, skal du forbinde enheden med din højttaler.

Download Bose Connect-appen fra Apple App Store eller Google Play Store, og følg instruktionerne på skærmen for tilslutning.

Vandafvisende

Din højttaler er klassificeret som vandafvisende i IPX7-klassen og stænktæt i IPX4-klassen. Den kan nedsænkes i vand i op til 30 minutter ved en dybde på 1 meter. Det betyder, at du kan bruge din højttaler, mens du tager brusebad eller er ude i regn eller sne.
Nedsænk ikke højttaleren i vand med en dybde på over 1 meter.

Sådan bruges remmen

Remmen er designet til nemt at transportere højttaleren. Stræk og juster remmen for at fastgøre højttaleren til et objekt, f.eks. et cykelstyr eller en rygsækstrop.

Specifikationer

Vægt: 0,29 kg
Bluetooth-rækkevidde: 9 m
Inputklassifikation: 5 V, 1,5 A
Temperaturområde for opladning: 0 °C - 50 °C
Temperaturområde for afladning: -20 °C - 70 °C)
Opladningstid: 3-4 timer, afhængigt af USB-strømkilde
Batteriydelse: Op til 6 timer, afhængigt af lydstyrke

Rengøring af højttaleren

Din højttaler skal muligvis rengøres med jævne mellemrum.

• Rengør overfladen af højttaleren med en blød, fugtig klud (kun vand)
  • Brug ikke opløsningsmidler, kemikalier eller rengøringsmidler, der indeholder alkohol, ammoniak eller slibemidler

Se vores øvrige artikler for at få mere at vide om parring af din højttaler, stemmemeddelelser, fest- og stereotilstand, højttalerens knapper, statusindikatorer, fejlfinding og meget mere...