90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Indstilling af dine sleepbuds

Inden du starter

Dine sleepbuds er konstrueret til at maskere støj og forstyrrelser, når du sover. De kan derfor påvirke din evne til at høre andre lyde som f.eks. alarmer, advarselssystemer, mennesker eller kæledyr.

Angiv et passende lydniveau

For at skabe balance mellem niveauerne for støjmaskering og den bevidsthed, du ønsker, skal du angive et passende lydniveau, som passer til dine behov. Lydniveauet skal være højt nok til at maskere støj, der forstyrrer din søvn, men ikke så høj, at du ikke kan høre de lyde, du gerne vil høre.

I Bose Sleep-appen skal du indstille lydstyrken til det laveste niveau og derefter øge den gradvist, indtil du når et behageligt niveau. Jo lavere lydstyrke, jo større er sandsynligheden for, at du kan høre de lyde, du gerne vil høre.

Tips til vedligeholdelse af bevidsthed

Hvis du er bekymret for din evne til at høre lyde, mens du har dine sleepbuds i, kan du prøve følgende:

Grundlæggende tips:

  • Bose Sleep-appen giver dig besked, hvis du øger lydstyrken til over et bestemt niveau. For øget bevidsthed skal du indstille lydstyrken under dette niveau. Baseret på vores forskning mener vi, at det forbedrer din evne til at høre lyde omkring dig, mens du har dine sleepbuds i ørerne
  • Hvis du sover sammen med en partner, kan du forlade dig på, at han eller hun gør dig opmærksom på, hvad der foregår omkring dig, mens du bærer sleepbuds

Avancerede tips:

Disse tips gør dine sleepbuds mindre effektive, når det gælder maskering af støj, men vil øge din opmærksomhed på omgivelserne.

  • Tag kun én sleepbud på
  • Indstil den nuværende maskeringslyd, så den stopper efter et bestemt tidsrum, i stedet for at den afspiller hele natten. Det kan du gøre ved at indstille en dvalefunktion i forbindelse med den nuværende lyd i Bose Sleep-appen

Download Bose Sleep-appen

Download den gratis Bose Sleep-app. Dette er påkrævet for at betjene dine sleepbuds, administrere alarmer, vælge maskeringslyde og konfigurere avancerede indstillinger.

Sådan tænder du

Vend Bose-logoet ind mod dig selv, og skub opladningsetuiets låg væk fra dig selv for at åbne

Vent, indtil dine sleepbuds' opladningsindikatorer blinker langsomt hvidt, og tag derefter dine sleepbuds ud af opladningsetuiet

Sådan slukker du

Læg dine sleepbuds i opladningsetuiet for at slukke. Vent på, at opladningsindikatorerne på dine sleepbuds blinker langsomt hvidt, og luk derefter etuiet.

Tilslut en mobilenhed

Når du har taget dine sleepbuds ud af opladningsetuiet, skal du åbne Bose Sleep-appen og følge appens anvisninger. Med Bose Sleep-appen kan du betjene dine sleepbuds, administrere alarmer, vælge maskeringslyde og konfigurere avancerede indstillinger.

Frakobl en mobilenhed

Brug Bose Sleep-appen til at afbryde forbindelsen til en enhed.

Bemærk: Du kan også deaktivere Bluetooth-funktionen på din enhed for at afbryde forbindelsen. Deaktivering af Bluetooth-funktionen på din enhed afbryder alle andre enheder.

Opret forbindelse til mobilenheden igen

Når sleepbuds tændes, genoprettes forbindelsen automatisk til den senest forbundne enhed.

BEMÆRK: Enheden skal være inden for rækkevidde (9 meter) og tændt.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback