Om dine hovedtelefoner

Indhold

Du bør modtage i kassen:

• Bose® SoundSport® Free-trådløse hovedtelefoner
  • USB-kabel
  • Bærbart opladningsetui
  • StayHear®+ sportsørepropper: Store (sort) og små (hvid) – medium er på hovedtelefonerne
  • Brugervejledning og et garantikort

Bose Connect-app

Med den trådløseBluetooth-teknologi kan du streame musik fra mobilenheder, f.eks. smartphones, tablets og bærbare computere. Inden du kan streame musik fra en mobilenhed, skal du forbinde enheden med dine hovedtelefoner.

Download Bose Connect-appen fra Apple App Store eller Google Play Store, og følg instruktionerne på skærmen for tilslutning.

Sved- og vejrbestandige

Disse hovedtelefoner har IPX4-rating. Det betyder, at de er sved- og vejrbestandige.

De er dog ikke beregnet til at blive nedsænket i vand. Undgå at svømme eller tage brusebad med hovedtelefonerne. Undlad at nedsænke hovedtelefonerne i vand.

Bemærk:

• For at forhindre rustdannelse skal du regelmæssigt rengøre opladningsbenene på øretelefonerne med en tør, blød vatpind eller tilsvarende
  • IPX4 er ikke en permanent tilstand, og bestandigheden kan aftage som følge af
    almindelig slitage

Hovedtelefonknapper

• Bluetooth-knap
  • Lydstyrke ned
  • Multifunktionsknap
  • Lydstyrke op

Opladningsetui

• For at åbne det skal du trykke fast på knappen på forsiden af etuiet
  • Når du trykker let på knappen, vil de forreste indikatorer lyse i henhold til det aktuelle batteriniveau